Godmorgon eller vad man nu ska säga!

Hejsan! Allt bra med er? Med mig är det bra fast jag är supertrött och jag hade ingen större lust att gå upp i morse. Känner någon igen sig? Idag går jag till kl 4 och det känns ju jättekul eller inte. Ja har hemkunskap idag och vi ska göra sushi och jag har en stark känsla i mig som säger ät inte det! Så ja kommer nog antingen hitta på något annat eller så kommer jag göra sushin och inte äts den helt enkelt.
När jag kommer hem hoppas jag för Guds skull att nätverket ska fungera! ( skaffa inte telenor som nätverk det krånglar hela tiden)!
Ja det var allt som jag hade att bjuda på i detta inlägget tack och hej!
Nu bjuder jag på lite fina bilder som inte är sådär fina men det är bilder i alla fall!


Yes!


Sitter uppe hos skolsyster

Hej nu sitter jag uppe hos skolsyster men jag ska inte besöka henne. Nej jag sitter här med några andra och vi pluggar på lite olika saker. När jag kommer hem ska jag plugga på son och skriva lite på den och sedan ska jag till stallet som vanligt på onsdagar! Det ska bli kul för jag saknar min pluttis!
Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men det är lite svår när mitt nätverk inte vill fungera hemma men det skulle fungera idag. Så det får jag hoppas på!

Isabell


Vad jag har ätit idag!

Jag vet att ni antecknar, men jag har inget annat att skriva om!


Heeeej!

Hej bloggen jag har velat blogga idag men vårt internet fungerar inte så jag kan inte blogga från datorn och min mobil har ju 3G men det går inte att publicera något inlägg med bild så detta inlägget får bli utan bild! Kul eller inte men jag ska försöka blogga mer i skolan imorgon! Kram från Isabell


Stressigt värre....

Hej allihopa! Nu är det såhär att jag inte riktigt hinner med alla saker i mitt liv och och jag är väldigt stressad hela tiden, då måste jag välja bort några saker och bloggen går tyvärr bort i första hand. Detta betyder inte att jag kommer sluta blogga helt, utan jag måste bara ha en liten paus för att hinna med allt som är viktigt. Jag kommer antagligen vara borta några veckor men till dess så får Isabell klara sig själv med bloggen. Så var snälla mot henne och så ses vi om några veckor. Jag hoppas ni förstår!
//Linnéa

Det okända

Bara så att ni vet, just nu visas "det okända" på kanal 7 och det är inspelat i sommar, på min gård hemma hos pappa. Så dom som är med i tv är våra grannar, det är väl ganska coolt??? Jag kanske också har kommit med i tv, vad tror ni?? Ni får hålla utkik! Det är faktiskt ganska awesome!
//Linnéa


Söndag

Nu har jag precis kommit hem från två timmar i ishallen med några tjejer från klassen. Efter en timme var jag jättekall och Josses stortå hade frusit?? Hur konstigt är inte det?? Men det var iallafall väldigt kul, bättre än att sitta inne hela dagen iallafall. Och snart är det dags för match också, eller kanske inte snart men om några timmar. Vi ska spela en träningsmatch mot Eken! Önska oss lycka till!
//Linnéa

Fy!

Nej, nu har jag blivit jätterädd andra gången som detta händer! Men allt är bra nu hoppas jag!

Idag ska jag och Linny åka skridskor med några andra tjejer ifrån klassen så det ska bli kul! Jag får göra mat till min lillebror nu!
Krram


Jag vill också....

Är det bara jag som vill ha en pojkvän just nu? Jag blr så avundsjuk på alla par som går hand i hand på stan, och jag blir rejält avundsjuk när jag ser alla bilder på instagram.......jag vill också vara så där lycklig med en kille. Men det kommer nog inte hända på ett tag, jag vågar nästan inte prata med killar. Eller, det är inte bara killar, jag är väldigt blyg och jag kan endast vara mig själv med människor som jag känner jättebra, så jag vet inte hur jag ska kunna få en pojkvän om jag inte ens vågar prata med killen ifråga.....förstår ni mitt problem?? Jag skulle göra nästan vad som helst för att för att få bättre sjävförtroende och våga prata utan att tro att alla hatar mig, jag tänker på det varje dag - att jag på något  sätt måste få bättre sjävförtoende. Det skulle göra allt så mycket enklare....Kram
//Linnéa
             

Veckans blogg!

Nu är vinnaren av veckans blogg dragen, och personen i fråga hittar ni genom att klicka här! Grattis till vinnaren!! Jag kommer tyvärr inte starta en ny omgång av veckans blogg den här veckan, det är nämligen så att jag inte riktigt hinner med allt i livet så det får bli ett litet uppehåll nu! Bara så att ni är beredda på det. Många kramar!
//Linnéa
 
 

An Outfit


Hej och förlåt

Hej bloggen och förlåt för den usla uppdateringen verkligen!
Jag har faktiskt ett skäl denna gången och det är så här att i morse vid elva tiden så åkte jag,mamma och min lillebror till stallet där våran häst Insjello stod. Och så började vi packa ihop alla hanns saker för han skulle flytta ifrån det stallet idag. Och så har han fått åka trailer till det nya stallet som han ska stå i. Som tur är att en annan häst som stod i samma stall som honom också skulle flytta idag till samma stall. (konstig mening.se) Så nu står han i det nya stallet och jag hoppas att han trivs! En rolig sak var när mamma och den ägaren som äger den andra hästen som flyttade till samma stall skulle släppa ut hästarna i varsin hage bredvid varandra. Så vart dom aldelss galna asså det såg jättgekul ut. Men Insjello som är gamal och vis slutade efter några skutt men det kan man inte säga om den andra hästen som visade upp sig och hoppade och skuttade som bara den! Men till slut lugnade han ner sig också.
Sen har vi packat upp  våra saker och fixat med underlaget i bloxen och släppt in hästarna. Sen åkte vi hem och åt och jag har städat mitt rum och nu sitter jag här. Puuust! Nej men nu är jag trött och ska kolla på ett avsnitt av DHW!
Kram 
 
             
En bild ifrån sommaren.

Dröm till verklighet...

Hej allihopa! Jag är med och tävlar om en träff med Justin Bieber på metro's facebook-sida. Och det skulle betyda otroligt mycket för mig om ni kunde gå in på den här länken, bläddra ner på sidan och sedan rösta på mig. Jag skulle bli så otroligt lycklig och det skulle bli den bästa dagen i mitt liv, jag lovar att alla som röstar på mig kommer få en länk här på bloggen. Kommentera bara det här inlägget när ni är klara :) Snälla, rösta på mig, så att jag får min dröm i uppfyllelse, jag vet inte hur länge jag har längtat efter att få träffa min älskling och jag skulle bli evigt tacksam om ni ville hjälpa mig att få träffa honom. När jag först fick biljetter till hans konsert i Sverige så började jag gråta, jag kunde inte förstå att jag skulle få se honom med egna ögon, höra hans röst och allt, bara andas samma luft som honom skulle få mig att gråta. Och tänk bara om jag skulle få träffa honom, jag skulle bli så glad att jag skulle gråta massa tårar, och den dagen skulle jag aldrig glömma. Jag vet inte om ni vet hur mycket Justin betyder för mig, men han betyder verkligen allt. Hela hans personlighet är bara som en dröm. Jag skulle göra allt för att bara få träffa honom, även om det bara skulle vara för 30 sekunder, tänk bara att få krama honom. Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle kännas. Jag skulle bli så otroligt superduperglad och allt det skulle hända på grund av er. Så jag ber er, rösta på mig! Det skulle betyda allt för mig, och jaaaaa, jag älskar er så otroligt mycket om ni kan hjälpa mig med detta. Tack till alla som redan har röstat på mig, det betyder enormt, men jag behöver mycket fler röster för att ha chans att vinna! Så om det finns några snälla själar där ute i världen så skulle jag bli jätteglad om ni bara kunde rösta på mig och kanske be era kompisar rösta på mig. Jag skulle isåfall vara evigt tacksam!
//Linnéa
 
 

Grattis morfar!

Idag fyller bästa morfar år så nu sitter hela släkten hos mormor och morfar och firar honom, grattis Morfar! Vi har också varit ute med Elvis och ska såklart kolla på melodifestivalen om en stund...nu är det såhär att Ulrik ska gå direkt till final, så alla måste rösta på honom, okej??
//Linnéa

Girly Things

  //Isabell

Yummy,yummy


God morgon, good morgon!

Nu är den morgonpigga Isabell uppe med tuppen! Varför är det så att man vaknar tidigt på helgen och är jättepigg men när man ska gå till skolan så är man as trött och kommer typ inte äns ut sängen? Konstigt! Jaja nu är det så, och det får vara så. Jag vet inte vad jag ska göra idag, jag måste se ett avsnitt av DHW i alla fall!

Kram


Det är gott att vara hundvakt!


Mysig promenad

(Det här inlägget skulle egentligen kommit ut kl 18.00 men eftersom blogg-appen inte ville fungera så kommer det ut nu istället) Nu har vi tagit en mysig promenad i skogen med Elvis, vi var ute i ca en timme och vi gick både till skogen och till hundgården där Elvis träffade en liten tjej. Dom var jättesöta, haha! Här kommer ett litet collage som jag slängde ihop från promenaden!
//Linnéa


Hundvakt

Jag och mina systrar har precis kommit hem till mormor och morfar för att passa deras hund, Elvis. De ska nämligen gå på teater och då behövde de en hundvakt :) Vi tycker ju att det är kul också! Elvis är så snäll, men nu ska vi gå ut på promenad så jag uppdaterar mer ikväll!
//Linnéa
  
 

Jag är happy!

Hej Blogggggen!

Hoppas ni mår bra, jag mår super för det är ju Friday! Jag ska åka och rida idag för jag fick en extra dag så jag är glaaa! Jag har inte bloggat på ett tag nu eller inte sen igår men det är för att jag inte har någon inspiration! Så ni for super gärna komma med förslag om vad jag och Linnea kan blogga om!!!
Kram


Nu: Desperate Housewives


Äntligen är jag läxfri!

Jag har inga läxor idag! Det är så himla skönt...och Inez vill ju så gärna att jag ska kolla på hennes träningar så då gör jag det. Och eftersom jag har inte några läxor så passar det ju jättebra att göra det nu. Därför sitter jag och kollar på när min lilla stjärna tränar. Dom är så gulliga när dom springer runt, tänk att jag har varit så liten? Det känns jättekonstigt, jag kommer inte ihåg det iallafall.
//Linnéa


Hej Bloggen


Thursday...

Bara för att jag för en gång skull nästan kunde hela engelskaläxan så ska vi inte ha något förhör för att våran lärare är sjuk och då har vi en vikarie som inte har våra läxförhör.... Så då ska vi öva på läxan nu för att vi ska ha läxförhöret nästa vecka istället. Och då kan jag ju passa på att blogg lite eftersom jag redan kan läxan, det är väl bra? Även om detta inlägget inte blev så intressant så uppdaterar jag ju iallafall, haha! Nää, men jag har inget att skriva om så det här inlägget fick handla om mitt inställda läxförhör. Kram!
//Linnéa


Busted

Jag kom just in i vardagsrummet och så fick jag se... Min katt är vid tvn och det ska hon inte vara! Busted!


Så här trött är jag på läxor!

    
Jag är äntligen klar med min jobbiga musikläxa och nu är det bara engelskan, matten och franskan kvar. Here we go!
//Linnéa
 

Väntar på mamma...

Hej!
Nu sitter jag och väntar på att mammi ska komma! Hon ska nämligen köra mig och min kusin till stallet!
Jag kollar på doktor Phil eller vad det nu heter.. Eller jag kollar ju inte just ni men ni fattar!
Kram


Tja, Hej, Hallå!

Tja mannar! Haha, jag orkar inte med mig själv idag. Jag vaknade av mitt huvud bankade söder, och nu är jag så trött att jag bara kan lägga mig på gatan och sova.... Så det är ju ganska bra att det är en kort dag idag. Och den blir ännu kortare för mig. Jag ska ju till tandläkaren klockan två, ni får hålla tummarna för att jag inte har några hål!
//Linnéa


Just Girly Things


Tävling på Hejsanalex

Hej! Jag är med och tävlar på http://hejsanalexs.blogg.se/ om en body splash från Victoria´s Seceret!
Åååå vad ajg vill vinna Coconut Passion! Jag som ÄLSKAR cocos! 
Hennes blogg är en av mina favoriter också så det skulle vara superkul att vinna!
 
 

Nej nu...

Jag hittade den här bilden (där nere) på We Heart It och det började genast kurra i min mageee! Nej jag tycker nästan att det borde vara förbjudet att lägga upp sånna blider när man är så himlans sötsugen som jag är ju!
Jag får ta en mango!!
 

Helloooo!

Hej, jag har pluggat mycket nu och jag har gjort klart hela matteläxan som vi fick idag. I`m proud of myself! 
Jag har i alla fall tänkt och fråga er om någon har köpt eller testat den nya Rocket Mascara ifrån Maybelline? Jag är lite sugen på att köpa den för den verkar vara bra men jag vill höra om någon av er har testat den!? 
Jaja ni får gärna komentera här nere om ni vill, och så frå ni tipsa om lite inlägg jag kan göra för jag har ingen insperation! :) 
 
Kram 
 

Måste bara berätta...

Såg precis en grupp tonåringar stå och röka, några av dom såg ut att vara lika gamla som jag, måste bara berätta vad jag tycker:
För er som tycker rökning är coolt och sånt... Låt mig säga er att det är det absolut inte. Men för er som vill testa, gör detinte! Hur kan ni ens vilja röka? För att komma in i det "coola gänget"?Varför ska jag börja röka och förstöra min kropp, för att mina vänner ska börja gilla mig? Och om dom inte gillar mig när jag inte röker, jaa, då är dom helt enkelt inte äckta vänner. Tänk att röka? Att få in rök i lungorna och förstöra sin egna kropp. Jag vet att mer än hälften av alla som röker i världen började för att försöka se "coola" ut. Okej kanske inte mer än hälften men ungefär. Håller ni inte med mig?
Men jag respekterar alla som röker, det var deras val att göra det. Jag dömer er inte men jag säger bara.. Man ska vara sig själv och inte försöka komma med i gänget och bli "cool" genom att börja röka och göra något man inte ens vill.
//Linnéa
 

Hejhejhej

Nu sitter jag utanför mitt klassrum och väntar på att matten ska börja. Jag går till fyra idag och jag har träslöjd den sista lektionen. Sen när ja kommer hem så ska jag göra spanska och engelska. Så ska jag kanske kolla på lite av andra säsongen av DHW! Det var typ det ända roliga i detta inlägget!
Kram ❤


Dagens lunch!


Jag tror jag dör....

Vi har 30 ord i spanskan och min lärare har gått igenom dem en gång och jag fattar inte äns hur man uttalar dem!? Jaja jag får hoppas att min lärare går igenom dem imorgon!


The Impossible

Hej! Nu tänkte jag tipsa om en film jag så gärna vill seee! Den heter The Impossible som ni kan se på rubriken och det handlar om en familj som åker till Thailand tror jag att det är. Och när de är där på sin semester så kommer den stora tsunamin och de skiljs åt. Det handlar om hur de försöker hitta varandra och om hur det verkligen är när en tsunami kommer. Jag har sett trailen och jag tycker den verkar jättebra och jag vill gärna se den när den kommer ut på bio! 
 
♥Isabell♥
 
 

Skolan är inte kul...

Både jag och Isabell har väldigt mycket i skolan nu. Så därför måste jag bara varna er om att uppdateringen inte kommer vara på topp under vardagarna. Ni kommer iallafall få fyra inlägg om inte mer varje dag. Men vi kommer självklart att uppdatera så mycket vi kan och hinner!
//Linnéa


Gabby Moments


Läxhjälp

Heeeej! 
Nu sitter jag och Linny på läxhjälpen och vi ska hitta en bluelåt som vi ska analysera mm. Superkul eller inte!
Jag har redan valt min låt och jag kan länka den om ni vill eller jag gör det ändå. Den heter All I could do/is cry och det är Etta James som sjunger den men den är bättre när Beyonce sjunger den så jag länkar när hon sjunger istället. Den är från filmen Cadilac Records som vi kollar på i musiken.
Idag så går vi till halv 4 typ och efter det så ska ajg hem och plugga spanska och..........kollla på DHW!! Weehoo!
//Isabell
 
 
 
 
 

Godnatt från katten Luna!

❤❤❤ (tre röda hjärtan)

https://cdn3.cdnme.se/4062598/6-3/pic_512135eb9606ee64a3008761.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4062598/6-3/pic_512135ecddf2b335567c689f.jpg" class="image">


Just smile!

Nu sitter jag i pyjamas framför teven och gottar mig med desperate houswives. Som ni kanske har märkt så har både jag och Isabell blivit lite beroende av den serien.....Men den är ju faktist jättebra, det måste ni ändå erkänna? Och tycker ni av någon anledning inte om den så kommer jag hem till er inatt och....Haha, nää, nu ska jag inte likna en psykopat! Förlåt, men ni kanske förstår att jag är väldigt trött? Och så är det ju skola imorgon också, jag vet inte hur jag ska orka, men det är väl bara att sluta gnälla och kämpa sig igenom dagen. Kram!
//Linnéa

Veckans blogg - v.7

Hejsan svejsan! Nu är det såhär att jag har lottat ut vinnaren av veckans blogg, och personen som har vunnit hittar ni genom att trycka på bilden! Men även om ni inte vann den här gången så finns det ju fortfarande en chans att vinna nästa vecka, right? Därför tycker jag att ni ska vara med och tävla i denna omgången också! För att vara med och tävla så räcker det som vanligt med att kommentera, men för en större chans att vinna så är det bara att berätta om våran lilla "tävling" i eran blogg. Många kramar, och lycka till!
//Linnéa

Sommar, kom hit?

Jag skulle göra allt för att lämna detta gråa, kalla Sverige och komma till allt det där ni ser ovan... det skulle vara skönt att leka björn just nu och bara gå i ide, haha!
//Linnéa

Nu har det gått för långt!

Haha, bilden är så himla san. Det har blivit ett så stort hysteri om det här med rasism. Jag tror faktist inte att alla mörka människor bryr sig så mycket om att det finns en svart docka i julkalendern?? Det är allt det här som framkallar rasism! Snälla sverige, nu har det gått för långt!
//Linnéa

Gooodmorgon

Hej! Idag så ska jag åka hem till mamma för att det är ju söndag idag och imorgon är det......måndag. Wihoo! Eller inte! Jaja man måste tänka positivt i alla fall! Vi åker som vanligt tåg ner och jag känner att jag är inte så pigg på det men ibland måste man göra saker man inte tycker om.?
Jag har inte uppdaterat så bra i helgen men jag har liksom inte fått någon insperation! 😣 ( jag vet att ni på datorn inte kan se vilken gubbe det är men det är en ledsen gubbe så nu vet ni)!


Söta djur...

Jag älskar sälar! Dom är så himla söta. Det kom jag på när vi tog en promenad i slottskogen. Dom såg så oskyldigt söta ut. Haha, en av dom såg till och med ut som Moses. Ni vet den där sälen som är med i en av filmerna om Tjorven? Promenaden var iallafall jättemysig, och sälarna och pingvinerna var så söööta!

//Linnéa

  

 


Desperate Housewives

Ååå nu har jag kollat på 2 eller 3 avsnitt av DHW och jag älskar demmmm! Jag har bara sett de senaste avsnitten som gick på tv och kollar nu på första säsongen och jag tycker den är såååå bra så jag kan typ inte sluta kolla! Jag är på avsnitt 16 och nu får jag inte kolla mer idag! Det är ju så att i första säsongen så är Gabby otrogen mot Carlos. Och hon är otrogen med John (Jesse Metcalfe) och jag tycker att han är snyyyygggg! Hehe! Ja... nu tänker jag inte skriva mer om det men jag ka lägga in lite bilder!
//Isabell
 
 

Någon gullig person som vill hjälpa till?

Okej allihopa! Nu är det så här att vi skulle behöva lite hjälp med att förändra utseéndet på kommentarerna när de är publicerade. Om det är någon som vet hur man gör så skulle vi bli jättetacksamma om ni kommenterade det här inlägget så tar vi kontakt med personen för mer information. Och den underbara personen som hjälper oss med detta kommer naturligtvis bli länkad och även få ett väldigt stort tack!
//Linnéa

Hiss & Diss

Ballerina Kladdkaka: Supergoda kakor. Mums!
 
Regn: Jo,ibland kan det vara mysigt med regn. Men oftast är det bara blött, och man måste sitta inne hela dan.
//Linnéa

Promenad i slottskogen!

//Linnéa

 


Feb. 16, 2013

Heeeej! Det får bli ett mobilinlägg nu. Jag vet inte vad jag ska göra idag, men det blir nog att vi åker någonstans. Jag har blivit beroende av DHW och jag är på avsnitt 13 på första säsongen. Så jag måste kolla på några avsnitt idag också! 😊


Smothie

Nu på morgonen gjorde jag en smothie som bestod av banan och hallon. Den var jättegod!


-Braid-

 Det är ju så fint med fläta/flätor! Jag brukar ha det ibland när jag sover men jag ska försöka få min mamma att lära sig göra mer än "vanliga flätor". Det finns ju vanliga,inbakade och fiskbensfläta. De är dem jag vet men de finns säket massa andra.
Bjussar på några bilder också!
//Isabell

Bio-time!

Nu är vi taggade för att se på Röjar-Ralf! Det ska bli spännande, haha! Näää, men den är säkert jättebra. Men eftersom jag sitter i en biosalong så kommer det snart en snubbe och säger att vi ska stänga av mobiltelefonerna. Så bara för att jag inte vill få skäll så ska jag nog avsluta inlägget här! Kramar.
//Linnéa

 

Pink


//Linnéa

De tre musketörerna


Black and White

Bjussar på dessa fula bilderna för jag har inget annat för mig! :S


Nu ska jag bli vältränad!

Mina armar har förvandlats till gelé. Jag kom precis hem från gymmet med pappa. Det var första gången för min del och det var faktist kul. Nu när det är sportlov så är det ju gratis också! Men jag måste bara övertala Isabell om att hon ska skaffa ett gymkort, då kan vi bli vältränade tillsammans. Beach 2013, here we come!
//Linnéa
    

Hello Kitty House

i
//Linnéa

Du är du och jag är jag

Jag har och kommer aldrig någonsin förespråka skönhetsoperationer.
Folk är väldigt tydliga med hur mycket man ska acceptera sig själv, alla är fina som de är och blabla.. men VARFÖR blir detta vanligare och vanligare?
Varför kan man inte bara försöka vara nöjd och acceptera sitt utseende?
 
När människor kollar sig i spegel så letar de flesta människor upp sina fel direkt.... " åh mina ögonbryn" "åh mina små finna uppe i pannan", ingen ser helt perfekt ut, ingen människa gör det, eller vad är perfekt egentligen? Om vi ska överanalysera lite.
Det är det som är det fina, att alla ser så himla olika ut.. alla är fina på sitt sätt.. ta in det orden i huvudet, för det är SANT.
 
Du är unik, det finns ingen annan av alla MILJADER människor på jordklotet som ser ut precis som du, tänk lite i de banorna istället, alla har någonting man kanske inte trivs med. Försök att göra det till någonting snyggt, det naturliga utseendet det är JAG, det är så jag är skapad och ingen annan ser ut som jag, jag är unik och så otroligt jävla vacker, för det är DU...
Operationer är inte ens snyggt för det förstör DIG, det förstör ditt naturliga utseende och det är det som är så himla fantastiskt, man är så otroligt fin, precis som man är.. Alla människor är sjuukt vackra, på helt olika sätt och det är det som är så himla underbart <3
//Linnéa
   

The two bears


God morgon!

God morgon på er! Hoppas ni mår bra! Själv så har jag ont i halsen fortfarande men det har blivit bättre! 
Jag sitter och tittar på skidor..ja det är inte min egnen vilja men men. Idag så har jag inte den belkaste om vad som jag ska göra men vi hittar säkert på något kul!
Jag kanske ska kolla in någtra avsnitt av DHW på Swefilmer jag ahr blivit beronede (igen).
Ska även försöka göra några andra roliga inlägg också! 

Ett löfte är ett löfte

Jag vet att min uppdatering idag har varit sämst och om jag ska vara helt ärlig så har jag faktist inte orkat! Jag är jättetrött efter gårdagen och jag kom precis hem från en promenad i kungsbackaskogen men bara för att jag jag lovade och för att jag känner mig snäll idag på alla hjärtansdag så ska jag berätta om gårdagen:

Vid ungefär kl 2 så var jag och Inez hemma hos Isabell för att hennes mormor skulle köra oss till stallet. Inez hade sett fram emot den här dagen jättelänge. Hon hade till och med övat på att rykta, fast hon gjorde det på en katt......Men när vi kom fram så blev hon jätteglad när hon såg hästen som hon skulle få rida, hon fick hjälpa till att rykta honom mm. När det sedan var dags att rida så var hon lite nervös men nervositeten försvann nästan direkt efter att hon satte sig på hästen. I början ledde jag bara runt henne i paddocken men sedan vågade hon skritta själv och hon försökte göra halt och styra. Haha, hon var jättegullig. När hon hade skrittat en stund så sa hon att hon ville testa att springa med hästen. Så jag tog tag i tyglarna och sprang runt några varv med henne och Joel. Det tyckte hon var ännu roligare. Och sedan testade hon att själv få igång honom i trav, hon klarade det nästan men jag fick hjälpa henne lite genom att springa bakom. Så Isabell, om du läser detta så vill jag bara säga att det betydde jättemycket för Inez att hon fick följa med. Hon kommer aldrig glömma den här dagen. Så många tack-kramar från mig och även från Inez. Även om hon inte vågade tacka dig personligen så vet du nu att hon är jätteglad över att hon fick följa med!
Och sen vet ni nog vad som hände resten av kvällen, jag och Isabell lagade tacos och käkade oss feta på godis och ostbollar framför teven. Haha, det var nog ganska bra att jag tog en promenad!

Nu sitter jag iallafall vid teven (igen) och ska fira alla hjärtansdag tillsammans med pappa och Moa. Hoppas alla där ute i världen firar tillsammans med någon de tycker om. Många kramar!
//Linnéa

    

  


-Tröja-

Hej! Jag kollade runt lite på olika klädsdor på nätet och kom in på en sida som heter Lager 157 och så hittade jag en tröja eller rättare sagt en tunika från Svea (bild kommer). Den finns i frärgerna grå,rosa,vit,blå och vinröd.
Jag tyckte den var lite söt men kommer nog inte att köpa den!
// Isabell
 
 
 
 
 
 

Valentine´s day

Bjussar på lite fina blider från We Heart It nu på Allla ♥ dag!
//Isabell 

Alla hjärnans dag idag ju!

Hej! Förlåt att jag utbe har bloggat men som ni vet har jag sovit över hos Linny! Det var jättemysigt och roligt!
Jag håller typ på att bli förkyld för jag hat ont i halsen,hostar och känner mig varm och kall på samma gång. Fyyyy!
Jaja nu sitter jag i alla fall hos pappa i Lerum och vi kollar på tv och slappar. Jag kom också på att det är skola på måndag!!!! Nej det stämmer inte...eller jo det gör det ju visst! Jag ser inte fram emot det...
Ni får ha det så bra så bjuder jag på 3 bilder från igår när vi var i stallet!


Ps: nu ä när jag skulle skriva rubriken så kom jag på att det är ju ALLA HJÄRTANS DAG idag! Ha en extra bra alla hjärtans dag nu då!


It's time for some desperate houswives!


Myskväll!

Nu har vi precis kommit hem till mig efter några timmar i stallet. Jag och Isabell (som är bäst på att hacka grönsaker) har äntligen blivit klara med allt hackande. Vi ska nämligen mumsa i oss tacos om en stund, och efter det så ska vi sitta hela kvällen och titta på desperate houswives. Så av den anledningen kommer det antagligen inte bli så mycket mer uppdatering ikväll. Men om ni har tur så kanske någon av oss slänger in ett inlägg. Och om det inte blir något mer inlägg ikväll så berättar jag om dagens händelser imorgon!
//Kramar från mig och Isabell!


I'm just a girl

//Linnéa

Minnen

Jag har precis suttit och kollat igenom massa gamla bilder, och jag måste bara säga att jag saknar den tiden då man var liten. Genom att titta på dessa bilder så tänker jag på hur det var förr, som t.ex i femman när vi fortfarande hade våran gamla klass. Åhh, den tiden var så rolig. Jag kommer ihåg när jag och Paulina kastade ägg på Moa för att hon fyllde år och sen fick Eva, våran lärare reda på det och hon blev jättearg och ringde våra föräldrar! Och så alla de gångerna som jag, Paulina, Isabell och Moa sov över hos varandra, vi sov nästan över hos varandra varje helg, och det var så roligt! Kan man inte spola tillbaka tiden lite? Här får ni iallafall en liten bildbomb på gamla bilder från de senaste åren!
//Linnéa
 
 
 
 
  
 
  
 

Goodmorning sunshine!

Godmorgon! Av någon konstig anledning så vaknade jag kl 9 idag. Annars brukar jag sova till 11, men det var bara bra att jag vaknade lite tidigare.....när vi tog fram Inez överdragsbyxor som hon ska ha på sig till stallet (med Isabell) så såg jag att det var ett stort hål på benen. Därför fick jag sy ihop dem, egentligen skulle vi ju kunna hämta ett par andra i förrådet men eftersom någon korkad snubbe vid namn Nicklas har med sig nycklarna till jobbet så sprack den idéen!
//Linnéa
 
 

Godmorgon Onsdag!

Hej hej! Idag är jag på fenomenalt humör! Jag ska åka till stallet idag och då ska Linnea följa med och så ska hennes lillasyster följa med. Jag har fixat så att vi för låna Joel en supersnäll och lite äldre häst. Så det kommer bli kuuul! Sen ska jag sova hos Linnea (Linny) och vi ska kolla på Desperate Housewifes! Kuuul! Jaja det var min dag jag kan ta lite kort som jag kan lägga upp här på bloggen också!


Förhäxad...

Är det någon mer än jag som kollar på serien "förhäxad" ? Jag tycker den är jättebra. Jag sitter faktiskt och kollar på den nu. Vi har alla åtta säsongerna hemma och det här är andra gången vi kollar på dom. Haha, jag är typ beroende. Och imorgon ska ju Isabell sova över hos mig och då ska vi börja kolla på första säsongen av "desperate housewives" Vi kommer antagligen sitta uppe hela natten. Den serien är ju också jättebra! Men nu ska jag fortsätta kolla och så uppdaterar jag mer imorgon!
//Linnéa


Spikes

Det är så himla snyggt med nitar. Tycker inte ni det? Man kan liksom göra nästan vad som helst med dem och det blir alltid snyggt! Det är speciellt snyggt på jeans-shorts. Tänk att du går i ett par vita converse, ett snyggt linne och ett par jeans-shorts med nitar på sommaren. Skulle inte det vara otroligt snyggt? Och man måste ju inte bara ha nitar på shorts, som ni ser på bilden så kan man ju ha det på nästan vad som helst. Det är det som är så bra!

//Linnéa


Maria och Mindy- Best friends forever

Nu ska jag sätta mig och kolla på Maria och Mindy- Best friends forever! Jag äskar det programet, jag ha ringen arnning varför men det känns liksom mysigt på något sätt. Man får sig ett skratt i mellan åt också. Jag tycker de är så roliga och så har de ju samma hundar,samma kläder och samma hår! 
Jag älskar som sagt sånna program! 

-Mr Anonym-


Ishallen

Det är ju jättekallt ute! Jag höll på att frysa ihjäl när vi cyklade hem från ishallen. Men det var ju kul i ishallen iallafall, jag lyckades undvika att trilla men jag höll på att tappa balansen flera gånger. Men nu har jag lärt mig att åka lite bättre. Det är nästan skrämmande att Inez som är 9 år kan åka bättre än mig. Haha, jao. Man kan inte vara bra på allt här i livet!
//Linnéa
   

Skönhetstips

• bli av med brun-utan-sol ränder!

applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i ca 10 minuter, skölj sedan. ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. sedan är de helt borta!

• längre naglar!
massera dina naglar så ofta du kan! det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

• slipp missfärgningar på naglarna!
gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre!

• drick mycket vatten!
detta har man ju hört minst 1000 gånger. men det är faktiskt det allra billigaste och enklaste skönhetstipset! vatten är bra för hela kroppen och gör din hy friskare. man ska dricka ca 1,5-2 liter vatten om dagen! så mycket dricker jag inte ens på 2 veckor typ haha.. men det är bra att göra det till en vana att ta ett stort glas vatten vid varje måltid, och alltid dricka vatten när man är törstig istället för läsk eller något annat.

• sov minst 7 timmar varje natt!
sömn är otroligt viktigt om du vill få en fin och frisk hy, och det är även bra för ämnesomsättningen. för lite sömn kan leda till ett föråldrat utseende och tunnare hår. man ska försöka sova ca 7 timmar varje natt!

• värm ögonfransböjaren!
har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer. samma effekt som med en locktång!

Det är inte jag som har skrivit tipsen utan dom är från Isabelles blogg .... (:

//Linnéa


Jag fajkar


Colorful Summer


-Tips-

♥Tips på Shampoo♥
 
Hej nu tänkte jag tipsa om ett shampoo jag använder. Jag använder Tresemme (Naturals) och jag tycker att det fungerar jättebra! Jag är torr i hårbotten men detta shampoot hjälper, det luktar gott och det är gjort av "naturliga" ingredienser. Det kostar en slant men det är en stor flaska så det räcker länge och det är ganska drygt också så man behöver inte ta så mycket. Jag använder även balsamet som också är jättebra och håret blir lent och fint. Shampoot och balsammet finns för färgat hår och skadat hår tror jag men jag använder bara den vanliga och det funkar fint på mig!
//Isabell
 
 

-5 snabba-

Cola/Pepsi
Vinter/Sommar
Mobil/Datorn
Text-inlägg/Bild-inlägg
Film på bio/Film hemma
 
 
( Ps: Mobba inte mitt ansiktsuttryck!)

-En vår outfit-

Här kommer en vår outfit som jag tyckte var fin! 
Jeans: G-star/ MQ
Tröja: Dobber/ MQ
Skor: Converse/ Skorett
 
//Isabell
 
 

Seg träning

Träningen idag var allmänt seg. Vi tränade inte direkt innebandy, det blev lite rugby och fys. Men i slutet så spelade vi ändå en liten miniturnering. Jao, nu sitter jag iallafall och kollar på familjen annorlunda, eller jag kollar inte - det är mer Moa som kollar. Men det är ändå ganska otroligt att man kan ha så många barn, det skulle jag aldrig klara av. 
//Linnéa
(bjuder på en gammal bild från umeå  2011)

Fransk Maräng

Detta är min efterrätt idag! Det är så här att mamma och Magnus köpte semlor och jag gillar inte semlor så jag gick denna enorma skapelse! Jag har inte en susning hur jag ska kunna äta upp den! Det roliga är att det är mörkchoklad i botten också så att den blir extra maffig!
Ja ni får gärna önska mig lycka till och så får vi hoppas att jag inte bli förstoppad eller något sånt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/4062598/images/2013/pic_51192d95e087c31d0efdc6af.jpg" class="image">


I wish it was me

//Linnéa

Min dåliga humor

 Kolla på den här videon den är super kul men det roligasre börjar vid 16 sekunder!
You find it here:
 
 

-Bondelid-

   Hej,täkte tipsa om lite snygga saker från Bondelid.
Alla sakerna kommer ifrån MQ och det är deras vår kolektion.
// Isabell

Just Saying

 
Något som gör mig så jäkla frustrerad är när folk ändrar på sig själva för att försöka passa in. Det gör mig galen att se någon ändra sin åsikt, som ljuger eller överdriver för att imponera på andra eller försöka passa in. Varför inte bara stå för sin åsikt istället för att falla för grupptrycket? Varför försöka bli gillad eller accepterad för åsikter man egentligen inte ens står för? Varför gör man så, istället för att bli omtyckt för det man tycker och känner PÅ RIKTIGT, för hur kan man förvänta sig att må bra i längden utav att få vänner som gillar en för det man egentligen inte tycker, för de lögner man sagt? Struntar man i vad "alla andra" tycker och vågar gå sin egen väg, struntar man i grupptrycket, struntar man i vad andra tycker om ens åsikt så kommer man i slutändan bli omtyckt och älskad för den man är, för det man tycker på riktigt!
//Linnéa

You want me

Inatt så hade Justin tänkt att göra en livestream där han svarade på fansens frågor. Men sidan blev överfull med beliebers och han kunde inte göra videon där. Så istället gjorde han en video där han bad om ursäkt för att det inte funkade och så visade han upp en ny låt som inte är helt klar än, men låten är verkligen jättebra och den hittar ni här. För att kolla på videon så klickar ni bara på bilden. Ni måste se den, han är supergullig!
//Linnéa

De ska skicka upp en apa i rymden

Hej bloggen!
 

Jag mmåste bara ta upp en sak. Nu när jag och min mormor sitter i vardagsrummet så utbrister min mormor: Kolla!
Hon vänder på tidningen och så står det "De ofrivilliga astronauterna" och så är det en bild på hunden Laika på höger sida och på vänster sida en bild på en apa. Då är det så här att Iran har skickat upp en apa i rymden nyligen?! 
Ja, det var ju..höhö FÖRFÄRLIGT (tycker jag)!  Varför skickar man upp ett litet djur som inte har gjort ett skit upp i rymden? Va f*n!  OCh hur länge tror de att den lilla apan ska överleva där uppe?! Antingen kommer den ju dö av stress,av uttorkning mm. Jag blir på riktigt ledsen när jag får se sånt här!  Jag tycker inte att man ska skicka upp något djur i rymden Skicka upp en männiksa i så fall! 
 

Converse

Jag älskar converse! Dock har jag haft två par i mitt liv och båda har varit vita klasiska. Men ialla fall de är så sköna och snygga. De passar typ till allt också men det beror ju också på vilken färg man har på dem. 
Jag tycker att de är jättebra vår/sommar skor som man som sagt kan ha till nästan allt. De finns ju i alla möjliga färger också!
(Bilderna kommer från We Heart It) 
//Isabell

Trött som en gris!

Jag ligger nästan helt död i soffan och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Min mage kurrar, näsan rinner och jag är dödstrött, det kan kanske bero på att jag precis har varit i simhallen? Egentligen skulle vi ha åkt ner till Varberg för att Inez skulle spela match men när vi hade kommit till samlingen så ringde hennes tränare och sa att matchen var inställd. Så kan det bli ibland. Men nu är maten klar! Min mage kommer äntligen sluta kurra, haha!
//Linnéa

18:12

Hellu!

Hejsan hopas allt är bra med er! Med mig är det superbra lite tött bara! Red ut som sagt idag och red en rejäl runda och fick ont i foten av någon konstig anledning. Jaja jag sa nej jag menar skrev att jag skulle fota när jag var ute och red.... Japp nu var det så att jag glömde att ta kort så det blir inte något men på onsdag så ska jag rida och då får jag komma ihåg att fota lite. 
Ska försöka updatera lite mer under veckan men jag hinner inte alltid och jag kommer inte alltid ihåg.
Men jag ska ta med datorn till pappa så kan jag updatera där också! 

Veckans blogg - v.6

Nu har jag lottat ut vinnaren av veckans blogg, och personen i fråga hittar ni genom att klicka på bilden!
Om ni vill vara med och tävla i nästa omgång av veckans blogg så är det bara att kommentera det här inlägget med ett enkelt "jag är med". För större chans att vinna så kan ni berätta om våran tävling i er blogg :)
//Linnéa
 
 

Clean and clean

Pust! Har just städat mitt rum och bytt lakan mm så nu är jag klar med det! :)
Idag ska jag i alla fall rida! Jag frågade om Kelis ägare behövde hjälp och det gjorde hon! Han är nyskodd också så jag hoppas att han har snöskor där bak nu! Jag hade tänkt att rida ut och kanske ta någon bild på vägen som jag kan lägga ut på bloggen! Sen ska jag inte göra något speciellt tror jag. Jag ska nog göra typ ett collage med bilder tror jag!
Ha det såååå bra så uppdaterar jag som sagt sen!


Love, Live, Life

//Linnéa

Lördag

Har precis kollat klart på melodifestivalen och jag måste bara säga att Anton ( bidrag 1 ) helt klart var bäst och han var ju dödligt snygg också! Jag satt nästan och dregglade framför teven. Och det var jag inte ensam om. Tuvalie och Inez tyckte också att han var jättesnygg, men dom blev jätteglada när Sean Banan kom direkt till final. Haha, han var ju lite speciel som vanligt. Jag tycker det är kul att han kom till final men Anton borde också ha kommit dit! Men nu är det bara att rösta på honom extra mycket i andra chansen istället.
//Linnéa

(Nöjd Tuvalie på bild, hon fick ju en prinsessklänning i födesledagspresent)


Snygg, eller vadå?

  
  

Melodifestivalen

Kollar på melodifestivalen nu! Jag vet att min uppdatering har varit i botten idag men men! Kör på igen imorgon!


On the road


Kusinerna!

Snart kommer mormor och morfar och ska hämta mig och mina systrar. Lilla Tuvalie fyller ju fem och då ska vi åka till Torslanda och fira henne! Jag har inte träffat Melvin och Tuvalie sen i julas så det ska bli kul att träffa kusinerna igen. Också kommer vi antagligen kolla på melodifestivalen där också, Sean Banan är ju med! 
//LInnéa
        

We heart it

 

Ni borde vara stolta över mig!

Jag är så stolt över mig själv, jag har äntligen lyckats städa mitt rum. Och jag ska säga att det gör jag nästan aldrig. Jag har till och med använt dammsugare! Det är väldigt ovanligt. Jag förstår faktist inte varför jag ska städa rummet när jag ändå har koll på var allt finns, men jag kan hålla med om att det är ganska äckligt om man aldrig städar. 
//Linnéa
  

Bekännelser

Halåjj! Nu tänkte jag göra ett inlägg om sanningar om mig själv som Linnea gjorde. So here we go!
 

*Jag kan inte bli brun. Det går inte för jag har ett ganska känsligt pigment och så har jag fräknar och detta har jag ärvt ifrån min pappa som nu kan bli brun och hanns fräknar försvann så jag ber typ om att det ska hända mig med.
 
*Jag älskar att baka! Det är som en drog för mig, jag gillar också att laga mat. Men då ska jag göra det själv för jag har svårt attt laga mat med mamma eller pappa för jag vill att allt ska vara rent och snyggt samtidigt. 
 
*Min allra bästaste vän är Linnea. Även om vi kanske inte är så lika så är vi lika ändå! Love heeeeer! <3
 
*Jag säger vart. Typ åå vad svårt matteprovet VART. Vet inte varför jag säger vart men jag gör det.
 
*Jag pratar typ bäbis-språk med min katt och alla djur. Det kanske är fjantigt men vem bryr sig. 
 
*Jag är extremt blyyyg.... Hehe jag blir pirrig när jag ska träffa nya människor. Vet nte varför.
 
*Jag hatar när folk ljuger. Det säger sig själv om en människa som ljuger och jag trode aldrig att jag skulle skriva detta men "tror sig". 
 
*Jag är vänster hänt! And I love it! Nej men asså det är coolt för att alla bara det går ju inte att skriva med vänster. KUL det går VISST!
 

??????

Hej! Jag har inte den blekaste om vad jag vill skrivs om?! Ni får jättegärna komma med tips och förslag!
Kram


Inspiration-We heart it

// Isabell


Att människor kan må så dåligt?

Jag fick precis syn på en av kommentarerna till veckans blogg och bestämde mig för att kolla in personens blogg. Och jag är verkligen jätteglad att jag gjorde det. Det är verkligen hemskt att läsa om allt som den här tjejen går igenom. Jag har suttit och läst igenom hennes blogg ett bra tag nu och jag kan säga att jag började gråta. Att ens tänka på att en människa kan ha det så här dåligt. Det är verkligen fruktansvärt. Jag tycker verkligen att ni ska kolla in hennes blogg (klicka på bilden). Hon är superstark och jag hoppas verkligen att hon ska bli bättre!
//Linnéa
 

Bekännelser

Jag fick ett förslag om att jag skulle göra ett inlägg med sanningar om mig själv, och här kommer det:

* Jag klarar inte av att äta fisk, jag hatar både lukten och smaken.

* Jag började spela innebandy när jag var 7 och har fortsatt sen dess.

* Mitt lag betyder allt för mig.

* Isabell är den kompisen som står mig närmast - och det är jag glad för.

* Jag hatar min kropp.

* Jag skulle göra allt för att få träffa Justin Bieber.

* Jag står inte ut med folk som ljuger för att skaffa vänner, man ska vara sig själv. Det är alltid bäst.

* Jag har aldrig haft ett riktigt seriöst förhållande.

* Just nu vill jag bara glömma alla problem och åka till något varmt ställe i Afrika.

* Det skulle passa bra med en pojkvän nu.

* Jag har ingen aning om vilken linje jag ska gå på gymnasiet.

* Jag vill vara liten igen.

// Linnéa


Love Hurts

//Linnéa

Heeeeej Fredag! Hej Lovet!

Hej, hej! Hoppas alla mår super själv gör jag deeet! Nu är det lov också och jag älskar det! Just nu ligger jag och kollar på Top Model och hade tänkt att ta upp datorn men det blev inte så. Jag ska följa med mamma till stallet sedan också. Sen ska vi hem och äta TACOS!!! My love jag älskar tacos!
Uppdaterar mer sen!


Förslag?

 
      
 
Vi fick sluta tidigare idag! Musiken blev inställd så vi fick bara en liten läxa som vi ska göra under lovet. Härligt, härligt! Snart kommer iallafall mormor och så ska jag och Moa åka till röda korset med henne. Moa ska köpa några skivor som hon ska göra skålar av. Okej, det var ganske inte så intressant men jag har inget att skriva om. Ni får gärna komma med förslag!
//Linnéa
 

Äntligen är lovet här!

// Linnéa

1-1

F*n vad jag är glad! Även om vi inte spelade vårt bästa på matchen så tycker jag iallafall att det var grymt! Vi låg under med 1-0 och när det var 22 sekunder kvar av matchen så kvitterade Eira med ett snyggt skott. Matchens hjälte! Så det var verkligen jättekul även om vi förkänade att vinna. Det kändes som att vi inte gav full kraft, men man kan inte alltid vara på topp. Och som en liten bonus på allt detta så åkte jag på en utvisning. Haha, fråga inte hur jag lyckades men på något konstigt vänster så tog jag bara helt plötsligt upp armen för att ta ner bollen när den kom emot mig. Och så får man ju absolut inte göra, därför åkte jag ut i två minuter. Men mitt älskade lag klarade sig bra i boxplay utan att släppa in något mål. Whoho!
//Linnéa

   


Jeans jacka

Nu till våren vill jag typ ha en jeas jacka! Jag vill ha en ljus jeas jacka som typ inte är för kort eller för pösig.
Typ som på bilderna! 
Kram
från 
Isabell! 
 

Nuggets

Nu lagar jag dinner och det blir nuggets med makaroner. Det var min lillebror dom bestämde!


-5 saker JAG "stör" mig på-

Hej tänkte göra ett inlägg där jag skiver om 5 saker jag inte gillar. Och så kanske det kommer upp ett till inlägg om 5 saker jag gillar. 
//Isabell
 
 
 

1.Frusna jordgubbar- Asså nu tänker vell ni -Å men nu vet jag det liksom men nu får ni veta det! Men det är så himlans äckligt när man ska tina dem och då blir de aldeles svampiga. Hallon går bra att tina och det gör liksom inget om de blir mosiga och svampiga de är gott men inte med svampiga jordgubbar (bläää). 
 
2.När man kommer in i typ ett rum eller ett samtal och så blir alla tysta-För då blir det liksom som att får inte jag vara med? Eller pratade ni om mig eller? Är det något hemligt som inte jag får veta? Man känner sig förolämpad (jag i alla fall)! 
 

3.Att brodda hästar- Jag hatar det! Man får så ont i ryggen och så tar det så lång tid. Nä det är inge kul!
(Brodda är när man skruvar i små skuvar typ i hästens skor och så är hålen typ alltid fyllda med grus,is och lera så man får liksom gröpa ur). (Man gör det för att hästarna ska få fäste om marken på vintern så att de inte halkar runt i hagen eller så.) Nej det är inte kul!
 

4.När mina skor blir smutsiga-Jag får typ panik när mina skor är smutsiga och om jag ser en fläck på dem. Tex mina Hunter stövlar, jag putsar dem 2-3 gånger i veckan! Det är liksom för att de är
 
smutsiga (enligt mig) och för att de ska "bevaras" fina typ. Obbservera att detta är mina skor jag jag snackar om inte andras det stör jag mig inte på alls?! Konsigt! 
 

Diskmaskins lukt- BLÄÄÄ, fy har ni stoppat in näsan i diskmaskinen någon gång när det står smutsig disk i? Gör inte det mina kära läsare! Jag spyr nästan varje gång så när jag ska sätta in tallrikar och sånt efter en måltid så måste jag ta och knyta en sjal runt min näsa (JA det är sant) så känner jag inte lukten.
 

 

Hemkunskap

 
// LInnéa och Isabell

Halsen gör ont!

Nu är jag sur! Min hals gör ont och det är match ikväll! Varför ska det hända nu? Det är väl min vanliga otur som spökar igen. Men om jag har riktigt tur så kanske min hals blir bättre till ikväll. Och även om den inte blir bättre så spelar jag ju en ändå. Jag kan ju inte missa en match!
//Linnéa

Trött

Nu är jag trött, väldigt trött! Jag har ju ridit idag och det gick bra men Keli som hästen heter hade inga snöskor på bakbenen så han halkade lite hit och dit. Det var lite obehagligt men det gick bra till slut. Nu ligger jag i alla fall i soffan och pluggar på matten och spanskan. Spanskan är svår och jag tycker att vi hade kunnat gå igenom det lite mer men det är som det är. Imorgon så ska jag försöka lägga i lite mer inlägg och så ska jag prata lite med Linny om den nya kategorin "Dagens blogg" som jag hoppas ni har lagt märke till! Det är bara att kometerna inlägget med "jag är med" eller något sånt. Det är större chans att man "vinner" om man skriver om vår blogg och tävlingen i er blogg!

Kram // Isabell


Veckans blogg!

Hej allihopa! Nu hade vi tänkt att börja med veckans blogg. Vinnaren kommer dras varje söndag och om du vill vara med och tävla så är det bara att kommentera det här inlägget med "jag är med"  För större chans att vinna så kan du länka våran blogg i ett inlägg på din blogg. Lycka till! 
 

Hiss & Diss

Fint väder! Det är då man kan göra allting! Bada, gå på promenad, liseberg, sola osv..! Jag älskar verkligen när det är så varmt att man kan bada!

Sura busschafförer!: När man går på bussen och möts av arga busschafförer som blänger med mördarblickar!
//Linnéa

Hate homeworks...

Egentligen borde jag göra mina läxor men just nu har jag ingen ork för det. Därför passar jag på att blogga. Det är ju mycket roligare? Som sagt så har jag några läxor som borde göras, dessutom har jag ju matteprov imorgon, fast det är den lätta delen. Den svåra delen kommer på fredag och den är verkligen svår! Men ni får hålla tummarna för mig! Om jag bara pluggar så ska det nog gå bra. Och apropå det så ska jag nog plugga nu. Om jag får bra resultat på provet så kanske mitt betyg höjs till B!
// Linnéa

Slöjdpåsar

Min och Paulinas slöjdpåsar är äntligen klara. Jag blev faktist ganska nöjd med min. Nu ska ska jag bara skriva en utvärdering på 200 sidor. Haha, nää. Men den ska ju vara lång om man vill höja sitt betyg, och det kan behövas!
//Linnéa
 
    

Snö

Hej och Godmorgon på er!

Nu sitter jag i soffan och kollar ut genom fönstret och ser att det har snöt något eller det har snöat mycket. Jag som ville ha VÅR men nej det ville sig inte.
Idag ska jag i alla fall inte gå i skolan så länge till 20 över 2 tror jag. Sedan ska jag hem till mig med min kusin och vi ska åka till hästarna och rida. Vi hade tänkt att rida ut för det har vi inte gjort på länge! Så det blir mysigt!

Ni får ha det så bra så uppdaterar ja och Linny mer sedan! Kram


Ps; på sista bilden ser Luna vettskrämd ut men hon hatar snö och fick syn på snön när jag skulle fota.


Nails

 

// Linnéa

Hur underbar få man vara?

   
 
Jag vet inte om någon riktigt förstår hur mycket jag älskar Justin. Det är inte bara för hans utseende eller röst utan det är för hela hans personlighet. Han är helt underbar mot sina fans och försöker träffa så många som möjligt. Han har själv sagt att han mer än gärna vill träffa alla beliebers men att han inte hinner. Justin har besökt många sjuka barn, som t.ex Avalanna som led av cancer. Avalanna blev nästan som en lillasyster för Justin. Och när hon sedan gick bort så grät Justin och han satte tillochmed ihop ett bildspel som han visade under en av sina konserter för att hedra Avalanna. Det är sånt som gör att jag älskar Justin så mycket. Trots att han kan få precis vad han vill och har hur mycket pengar som helst så gör han bra saker av det. Han skänker väldigt mycket pengar till välgörenhet och han försöker verkligen göra så gott han kan för att människor som har det dåligt ska få det bättre. Han är verkligen helt underbar. Och jag kan inte fatta att jag kommer att få se den här fantastiska killen på min födelsedag. Det är den bästa presenten jag någonsin kunnat önska mig. Att bara få se det med egna ögon - allt det där som Justin har lyckats med. Från att vara en vanlig skolpojke i Stratford till att bli världens mest kända artist. Han lyckades uppnå sin dröm och det kommer jag också att göra. Någon gång i mitt liv kommer jag att träffa Justin Drew Bieber. Jag vet att det kommer hända. Och när den dagen kommer så kommer jag antagligen börja gråta och vara hur lycklig som helst. Jag längtar verkligen till den stunden och jag vet att det kommer hända. Om Justin kunde få sin dröm uppfylld så kan jag det också. "Never say never" - Justin Bieber
//Linnéa
 
 

Hur du får en bra start på dagen

Hej! Tänkte tipsa er om hur du gör din morgon bättre!  Ställ klockan lite tidigare än i vanliga fall så kan du ligga i sängen och dra dig. Ta en varm och lång dusch och tvätta håret med ditt favorit shampo och balsam. När du kommer ut ur duschen så smörjer du in dig med din favorit bodylotion. Bestäm dig för att ha dina favoritkläder just idag så känner du dig extra fin. Gör en fin håruppsättning och kolla dig i spegeln och se hur fin du har blivit.Gör en kopp varmchoklad och en god frukost och kom ihåg att man äter både med ögonen och munnen. Gå till skolan med ett leende på läpparna och tänk att det kommer bli en jättebra dag, då är chansen mycket större att det blir det. Kramar!
// Linnéa
 

En hälsning

Detta är en hälsning från mig Luna. Isabells katt!


Träning med F00

Haha, jag kom precis hem från en träning med F00. Det var bara jag och Lisa från vårat lag där och det blev ju som det blev. Alla småtjejer tyckte att det var jätte orättvist när jag och Lisa spelade i samma lag när vi skulle spela match. Det andra laget sa liksom "kan inte vi få en sån där 98" vi höll på att skratta ihjäl oss. Det lät så roligt. Det är som att dom tror att vi är proffs or something like that. Och det kan jag säga med en gång att vi inte såg ut som på träningen idag. Inget av mina skott träffade mål och jag var bara allmänt dålig. Men det var skönt att träna lite iallafall.
//Linnéa


Believe in yourself


Sorry

Förlåt att uppdateringen har blivit som den har blivit. Men jag har pluggat och varit i skolan! Jag har liksom också tappat inspirationen om vad jag ska blogga om så ni får gärna slänga in en kommentar vad ni tycker!
Ha det så bra!


Feb. 05, 2013

Hej! Nu sitter jag i soffan och ska alldeles strax gå till skolan med min lillebror som altid pratar jättemycket när vi ska gå till skolan. Jag går till kl 4 idag (buhuuuu) och jag kommer dö av uttråkning! När jag kommer hem ska jag slänga in ett inlägg på datorn och kanske göra något tidsinställt inlägg som kommer upp senare ikväll. Jag måste också göra läxor som jag pratade om igår. Nu måste jag sluta!
// Isabell


It's time for some floorball!

 
Har precis skrivit lite på svenska-uppgiften och ska snart sticka iväg till träningen. Det är alltid något man ser fram emot. Jag vet inte vad jag skulle göra utan innebandyn, den hjälper mig liksom att släppa allt jobbigt som har hänt under dagen. Jag rensar typ tankarna när jag tränar. Haha, men det är sant. Om jag inte skulle tränat så skulle jag nog legat hemma i sängen och tyckt synd om mig själv. Så vill ni ha något som får er att inte tänka på omvärlden så är det bara att börja träna någon sport som ni tycker om!
// Linnéa

Plugg,mat,plugg,suck

 
Heeeej! 
Jaja nu sitter jag framför datorn och kollar på matbilder på We Heart It jag dör lite smått och blir sugen på att baka men jag har lovat mig själv att inte baka en endaste grej denna veckan. 
Så ja.. jag ska plugga spanska och matte också men jag har inte någon lust! 
Vi har ju matte-prov på torsdag och fredag så jag borde nog plugga ihjäl mig men jag har inte någon ork! 
Man blir så himlans trött och deppig när man ser detta väder! Nu vill jag ha våååår och soligt och så vill jag att det ska bli ljusare på kvällarna! För då kan man rida ut och det blir roligare och lättare dååå. 
Ja nu var det slut på gnäll från mig för nu MÅSTE jag plugga matte och spanska! 
Ha det så bra! Jag kommer att lägga upp två mat biler här nedanför nu så håll i er! 

Buddha är cool

So- provet (om coola Buddha) som jag gjorde precis var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara. Jag kunde faktist svara på alla frågor och det var inte speciellt svårt heller. Men jag fick lite skrivkramp, det var väldigt många skrivuppgifter där man var tvungen att skriva mycket. Och dessutom skrev skulle vi skriva med penna och papper! Jag tror nog att jag skrev 3 papper (både framsida och baksida) sammanlagt. Det är typ nytt rekord för mig, haha!
//Linnéa
 
     

Frukost

God morgon! Jag ska gå till skolan om ett tag och ha läxhjälp den första timmen. Jag går till halv 4 idag så det är en sådär dag. Sen när jag kommer hem så hade jag tänkt och göra ett roligt inlägg!
Ha en sån bra måndag!


-Något jag längtar till-

Hej, nu tänkte jag skriva om någonting jag längtar till!

Jag har en kompis,en helt underbar supergo kompis! Hon heter Linnea (LInny). Vi brukar göra så här att vi ger varandra något i födelsedagspresent och i julklapp (asså något litet men roligt). Och då så viste jag att hon hade varit lite hemlighetsfull den senaste månaden innan jul och hon ville veta min mammas mobilnummer och när hon slutade jobbet och sådär.. Lite wierd sådär men men jag tänkte inte så mycket mer på det. Men så började hon ju säga åå jag tror att du kommer bli jätteglad för din julklapp och åå vad kul vi kommer ha i så fall. Och så kom hon på sig själv ibland nej nu har jag sagt för mycket sa hon. 
 
Ja och på julavslutningen så skulle hon och jag byta julklappar också där. Jag var ju lite spänd det kan jag erkänna men inte sådär att jag satt och hoppade (ni fattar). Och så gav hon mig ett skal till mobilen och ett kuvert. Så jag öppnade kuväret och då läste jag brevet som hon hade skrivit till mig och i brevet så stod det att................VI SKULLE GÅ PÅ JUSTIN BIEBER KONSERTEN I SVERIGE DEN 22 APRIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blev typ lite chockad där och insåg inte föräns jag kom hem vad MIN gosse kompis LINNEA hade gett mig i JULKLAPP! Jag skulle få gå på Justin Bieber. 
 
Ja nu har jag fått ur mig storyn så nu kan jag liksom berätta hur mycket jag längtar!!! 
Jag tycker att det ska bi asakul (jag har lärt mig ordet från min lillebror förövrigt) och jag kommer typ sitta och hoppa av förväntning innan vi åker den 19. Vi ska åka tåg också och jag älskar att åka tyg det är super mysigt!
 
Ja det var det jag längtade efter! Så nu vet ni! 
Taaaaaaaaaaaaack än en gång Linny pinny! <3333333333333333333333333333


Haha, vad kul att du blev så glad, älskar dig! <3
//Linnéa
 

      

Don't cry, just say fuck you and smile...

 

//Linnéa

100 frågor

Vad är klockan? - 16.29

1. Fullständigt namn- Jenny Linnea Otilia Viidas Nordqvist
2. Ålder? - 14
3. Vart bor du? Kungsbacka
4. Bor tillsammans med? Familjen hos mamma och hos pappa
5. Färg på ditt hus? Hos pappa - gul Hos mamma- vit/gul
6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? 22 April 1998
8. Klass? - 8B
9. Vilket år tar du studenten? - ingen anning 
10. Något jobb? - Hehe, sälja GT
11. När gick du upp i morse? – 08.00
12. När ska du sova? - 22.00
13. Duschat idag? - Nepp, inte än
14. Kramat någon idag?- Aaa
15. Pussat någon idag? - Aaa
16. Vad har du ätit idag? - Pasta och köttfärsås och massa mer
17. Dagens klädsel? – Jeans, hood-tröja
18. Dagens smink? - mascara
19. Dagens sötnos? - Isabell
20. Dagens roligaste? - Isabells kommentarer
21. Har du många vänner? - ganska xD
22. Hur många har du kysst?- 1
23. Vem kramade du senast? - Ineeez
25. Hur många har varit otrogen mot dig? 0
27. Har du pojk-/flickvän? - nope
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån? - Christoffer

favorit:

31. Film? - Twilight
32. Låt? - Be alright - Justin Bieber
33. Mat? - Tacos
34. Dryck? - Sprite
35. Färg? - rosa
37. Stad? - Hammamet
38. Land? - Tunisien
39. Ämne i skolan? - Idrott
40. Människa? -så klart jag är en människa?

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Justin Bieber
43. Gången du spydde? – ingen aning
44. Gången du grät? - igår
45. Pizzan du åt? - igår
46. Gången du var i Göteborg? - förra veckan
47. Gången du var i Stockholm? - 1 år sen
48. Gången du var full? - öhh
49. Gången du var hög? aldrig
50. Gången du var kåt? - ?

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - svart
52. Hund eller katt? - båda
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - mysa
54. Tvspel eller datorspel? – tvspel
55. Singel eller upptagen? singel
56. Hångla eller ha sex? - ?
58. Ragga eller bli uppraggad? - uppragad?
59. Big Brother eller Paradise hotel? - haha big brother?
60. Blont eller svart hår? - blont 
61. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa
62. Choklad eller lakrits? – choklad
63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger. 
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - pizza
67. Randigt eller prickigt? - prickigt
68. Älska eller älskas? - älskas 
69. Leva eller dö? - Leva

antal:

70. Personer du älskar? - alla jag känner 
71. Personer du hatar? - 2
72. Gånger du varit full? - ingen 
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - ?
74. Glassar du ätit på en dag? - 6 
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? 3
76. Gånger du haft minnesluckor? - alltid?. 
77. Gånger du varit hög? -aldrig?
78. Personer du saknar just nu? – Haythem
79. Gånger ditt hjärta brustit? - vilka frågor..

vem:

80. Vill du kyssa nu? - ...
81. Ska du träffa imorgon? - Klassen 
82. Sjöng du senast för? - Isabell
83. Hade du senast en msn-konversation med? Jennifer
84. Spelade du tvspel med senast? - Pappa
85. Vill du ta med på resa nu? - familjen
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - ..... 
87. Förtjänar att dö? - .....
88. Är söt? - Sis...
89. Är snyggast i klassen? - Andreas

vad:

90. Gör dig glad? - Mitt underbara lag
91. Gör dig ledsen? - Allt, nää men jag vet inte
92. Vill du helst göra nu? - sova..
93. Önskar du att du slapp göra? - läxor
94. Vill du ha nu? - ett liv
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - haha jag har en stor önskelista 
96. Längtar du till? - Justin Biebers konsert
97. Tycker du om dina betyg? - ingen aning
98. Ångrar du i ditt liv? - mycket 
99. Är det bästa som hänt dig? - Biljetter till Justins konsert
100. Hur mycket är klockan? - 16.41

//Linnéa


The boys who...


// Linnéa

Feb. 03, 2013

Ja nu är jag hemma från sjön/skogen. Mina tår är helt frusna så jag har typ ingen känsel i dem! :(
Om lite mer än en timma ska jag och min lillebror ta tåget till Göteborscentral och sedan ta ett tåg som går till Kungsbacka.
Jag tog några kort när vi var och grillade och bilderna kommer här nedanför!


Fiska

Hej Bloggen!
Nu får det bli ett snabbt litet inlägg för jag ska iväg med pappa och min lillebror till sjön för vi ska tydligen fiska och grilla korv. Det ska bli kul (hehe) nej men det blir säkert jättemysigt!
Jaja nu måste jag gå!


Kärlek till innebandy

 
Haha, Kamillas mamma skickade den här gamla bilden. Den är tagen 21 Januari 2006. Jag kan inte fatta att jag har hållt på med innebandyn så länge. Och jag har aldrig velat sluta. Den där sporten betyder verkligen allt för mig och jag vet inte vad jag skulle göra utan mitt underbara lag! 
// LInnéa
 

Piiiizza!

Mumsar i mig pizza (fet som jag är) framför teven och väntar på att melodifestivalen ska börja. Tummar upp! Jag har ingen aning om vilka som ska tävla idag, men jag tror att den där killen som klär ut sig till tjej och är känd i Japan ska vara med, vet ni vem jag menar?
// Linnéa

( varning för dålig bild )


Oavgjort...

På väg hem från en skitmatch. Vi släppte in många onödiga mål som egentligen bara var tur från deras sida. Men dessutom gjorde vi väldigt snygga mål också, alla målen blev till eftersom vi hade världens bästa passningsspel. Och ett plus i kanten är att jag gjorde ett mål och matchen slutade 4-4. Jag tycker personligen att vi skulle ha vunnit matchen. Men nu till något roligare... Imorgon är det ju match igen, och då vinner vi! Om vi vinner då så går vi upp en plats i serien. Har ni tid så får ni jättegärna komma och kolla, 12.00 i Lindälvshallen.
//Kram Linnéa


Hola!

Hej på er alla!

Just nu har jag fått låna pappas dator, så att jag kan uppdatera er lite.
Jag har ju skrivit ett inlägg idag och resten är ju bild-inlägg. Jag tycker personligen att det kan vara roligt med lite blandade inlägg på en blogg. Vad tycker ni?  Idag har jag i alla fall inte gjort något speciellt. Jag har gått lite på isen som fortfarande ligger och är ganska tjock. Det har ju varit soligt idag också, en stor like från mig! Jag har också varit och handlat lite inför ikväll. Eftersom Melodifestivalen börjar idag (wihoo) jag köpte naturgodis som jag inte har ätit på jättelänge så det var dags att köpa det (jag vet att ni antecknar). Men det är ju så gott!
Jaja, Linny hart ju inte updaterat någonting idag! Det tycker jag att hon får skärpa sig med! (Haha!) Nej men man orkar ju inte uppdatera varje dag.
Jag ska försöka hitta en bild som  jag kan lägga in till detta inlägget för jag har inte några bilder på denna datorn. För allt blir ju roligare med en bild. Eller har jag rätt? 
Ha en finfin Lördagskväll!
//Isabell
 

-Dogs-

I'm in love with puppys! Jag bara smälter när jag ser dessa bilderna nedan!


-Dream Hair-


Godmorgon på er

Godmorgon bloggen! Nu sitter jag hos pappa och kollar på tv och jag är ju så klantig så ja glömde datorn hemma hos mamma! Så det får bli mobilinlägg, heter det så mobilinlägg jaja. Hoppas att Linny också kommer uppdatera.
Idag ska jag nog inte göra något speciellt.. Ha det så bra så uppdaterar ja mer sedan! Kram


Ps: jag älskar bilden som kommer här nedan!


-Hallon-

Jag tor att jag är helt förälskad i hallon! Jag älskar det,mer än jordgubbar!
Jag äter hallon i alla former frysta,mosade,tinade,färska name it!
 

Nothing like us

 
Den hät låten är verkligen helt underbar, första gången jag hörde den började jag gråta. Om ni inte har lyssnat på den så är det ett måste.  Det var denna låten som han skrev till Selena för att vinna tillbaka henne,aaa. Låten är verkligen helt underbar och hans röst är perfekt. Lyssna på den!
// Linnéa

Fredag=bäst

Fredagar nog den bästa dagen efter Lördag då men jaja! Jag ligger nu i soffan och slappar, det känns typ som om jag kommer somna vilken sekund som helst! Pappa kommer om en halvtimme så ska vi åka till min kusin som fyller år idag! :)
Jag kommer nog ha med datorn så att jag ska kunna uppdatera hos pappa med!
Ha en superbra fredag! // Isabell


Volleyboll

Vi äger i volleyboll! Haha nä, jag skoja bara! Vi har förlorat två matcher så om en timme ska vi spela om femte plats, förlorar vi då så kommer vi sist i hela KM! Yäääy, hede style! Haha, håll tummarna för oss nu!
// Linnéa


1 januari

Hej och godmorgon!

Om ett litet tag ska jag gå till skolan. Jag går inte så länge idag för det blir ingen musik eller gympa för att 3 tjejer ska på volleyboll ( en av dem är Linny)! Så jag går till ett tjugo över något sånt! Sedan efter skolan ska jag åka till pappa som bor i Lerum så det är en liten bit att åka men jaja.
Ni får ha det så bra så uppdaterar jag eller Linny under dagen!
// Isabell


/>