Bästa skivan på denna jord!

         
// Linnéa

Smiktips

 
1. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

2. Rätt foundation...
Torrisar passar bäst i flytande och återfuktande varianter medan fet hy blänker mindre med i oljefria foundations. Har du akneproblem, prova en foundation som innehåller mineraler.

3 ...och rätt nyans
Applicera färgen på din käklinje, inte handen. Din hand och ditt ansikte har ofta inte alls samma färg, så varför ska du matcha din nya foundation med dina händer?

4. Slut på concealer?
Kolla locket på din foundation! Där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. Den passar perfekt som krisconcealer!

5. Hållbar ögonskugga
Ögonskugga sitter mycket bättre om du grundar med en ögonskuggeprimer. Eller prova att dutta foundation på ögonlocken och försegla med puder.

6. Kajal först!
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina fransar och göra att de kletar ihop sig som spindelben. Ögonskugga ska också på före mascara.

7. Nästan osminkad
Orkar du knappt sminka dig på morgonen? Satsa på ett klarrött läppstift eller ett rosa cremerouge. De klara färgerna kommer dra uppmärksamheten från ditt osminkade ansikte och göra att du ser pigg och fräsch ut i alla fall.

8. Inget kladd
Slicka snabbt kanten på glaset innan du dricker så slipper du läppstiftsmärken.

9. Fejka fylligare läppar
Måla munnen med ett rosa läppglans och applicera därefter ett naturligt, extra glansigt läppglans i mitten på din underläpp för ett intryck av fylligare läppar.

10. Intensiv blick
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna för en mer öppen och intensiv blick.

11. Värm ögonfransböjaren
Har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. Blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.

12. Källa

// Linnéa


2013-01-31

Hej allihopa! Som ni kanske har märkt så har Isabell redan startat med bloggen. Hon fick äran att göra det första inlägget där hon bland annat berättade att jag har en annan och blogg den hittar ni här. Jag kommer antagligen gå över till att bara blogga på den här bloggen :)
 
Om mig:
Jag är en glad tjej på 14 år men jag fyller 15 i april. Jag har ett stort intresse för innebandy och kommer antagligen blogga mycket om det. På fritiden spelar jag mycket innebandy, springer och är självklart också med mina kompisar!  På sommaren och våren kan det också hända att jag rider. Då rider jag hos Eva som bor i Anneberg. Där rider jag på underbara Houstonian men han kallas för Hosse. Han är en travhäst på 16 år och har vunnit många priser.Min familj betyder allt för mig, jag vet inte riktigt vad jag skulle göra utan dom. Jag har två småsyskon som heter Moa och Inez , 13 och 9 år.  Mina föräldrar är skilda, mamma är nu gift med Nicklas och pappa är tillsammans med Josephine. Jag har också tre katter som betyder mycket för mig. Jag tycker om att läsa och skriva berättelser, eller ja, inte egentligen berättelser men just nu håller jag på att skriva en Justin Bieber novell. Någon gång kanske jag lägger ut den på bloggen - men hoppas inte på för mycket, haha!
//Linnéa
 
 

Godaste på länge


Mer om MIG

Hej Bloggen!
Jag skulle ju göra ett inlägg om mig själv och det passar bra nu eftersom kladdkakan står i ugnen,jag har gjort mat och så ska jag bara plugga lite mer på So:n.
 
 
Jag heter som sagt Isabell, jag är 14 år men blir 15 i maj. Jag bor i Kungsbacka som ligger lite utanför Götebog. 
På fritiden så är jag typ med komisar och rider. Jag rider på en islandshäst som står i Onsala en till två gånger i veckan. Min mamma har även en egen häst som också står i Onsala för tillfället. Jag har en lillebror som heter Magnus och han är 12 år men han fyller 13 i november. (Jag vet att ni antecknar...) Jag har en katt som heter Luna som jag har hos mamma. 
Ja det var lite om mig, ni får ha det så braa! 
Kram
 

Första Inlägget

Hejsan!
Detta är det första inlägget som vi gör här på bloggen! 
Som ni kanske har förstått så är det två stycken som bloggar på en och samma blogg det är då jag som skriver nu Isabell och min bästa kompis Linnea (jag kallar henne Linny så att ni vet så ni inte blir förvirrade när jag skriver Linny i fortsättningen)! Eftersom det är två som bloggar på en och samma blogg så blir det ju mer inlägg och mer saker att läsa om! Kul va? Jag tycker i alla fall att det ska bli jättekul att blogga för jag har ju aldrig haft någon blogg förut. Linnea däremot har ju haft en blogg eller rättare sagt har en blogg. Men hon kommer ju nu istället börja att blogga här!  Ja nu hoppas jag att ni stannar på den här bloggen för det blir ju roligare att blogga när man har läsare om fattar vad jag menar! :) 
 
Ja det var väll allt jag hade och bjuda på i detta inlägget men jag ska försöka göra ett till inlägg idag om mig (Isabell) så mer om mig och sååå! 
Ni får ha det så jättebra så skriver jag mer sedan!

Kram
 


 

/>